Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek oldalamon.

Az, hogy itt vagy és e sorokat olvasod valószínűleg nem a véletlen műve. Te is járod az utadat szembe kerülsz nehézségekkel, stresszekkel, megoldhatatlannak tűnő élethelyzetekkel és keresed a megoldást.

Így vagyunk ezzel mindannyian.

Magamról annyit, hogy dr. Kántor Erikának hívnak. Tudatosan választottam pályát és lettem gyógyszerész, mert valamiért mindig segíteni szerettem volna másokon.

Életem során én magam is szembekerültem nehézségekkel, betegségekkel és kerestem a megoldási lehetőségeket. Az egyik ilyen nagy problémám kapcsán segített a kineziológia tíz évvel ezelőtt. Ekkor döntöttem el, ha majd egészséges leszek, és megtehetem én is megtanulom ezt a módszert, hogy azoknak, akik hozzám fordulnak már ne kelljen olyan hosszadalmas, rögös utat bejárni, mint anno nekem kellett. Ennek érdekében az ETI-nél sikeres természetgyógyász, majd kineziológus vizsgát tettem.

A módszer csodája abban rejlik, hogy megadja a választás szabadságát. A NINCS VÁLASZTÁS, TELJES REMÉNYTELENSÉG állapotából TE magad jutsz el az oldások végére a VAN VÁLASZTÁS és VAN MEGOLDÁS szabadságáig.

Ha úgy érzed segítségedre lehetek fordulj hozzám bizalommal!